goBack Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid! clickToCall
Faalangst

Letterlijk betekent faalangst de angst om te falen. Op zich is ieder mens bang om te falen ,dat is helemaal niet zo erg. Vaak is het juist een motiverende factor. Maar sommige mensen zijn zo bang om het niet goed te doen, dat ze blokkeren in plaats van te motiveren. Er komt echter niet uit wat er in zit.

Wanneer heeft u faalangst voor het rijexamen?

Bijna iedereen is zenuwachtig voor een (rij)examen. Dat is normaal. Het kan u juist stimuleren om goed te presteren. U bent scherp door de adrenaline. Sommige mensen zijn extreem zenuwachtig. Maar dat hoeft geen faalangst te zijn. We spreken pas van faalangst voor het rijexamen als u onder druk van dat ene uurtje bezwijkt. Bijvoorbeeld door een black-out, of door fouten die u tijdens uw rijlessen nooit maakte. Er is geen sprake van rijexamen angst als u zenuwachtig bent omdat u nog niet helemaal klaar bent voor het rijexamen.
Bijvoorbeeld ,omdat u te weinig lessen heeft gehad.
 
Wat biedt Verkeersschool Peter Brugge ?

Wij, Peter Brugge en Kim Brugge,  zijn beide gecertificeerde faalangst instructeurs. Wij kunnen leerlingen begeleiden , die last hebben van faalangst, extreme zenuwachtigheid en/of examenvrees. Wij zijn bekend in verschillende soorten angsten en herkennen de symptomen hiervan. Ook kunnen wij u begeleiden als u al een rijbewijs in uw bezit heeft.


Voor meer informatie en advies  kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u weer veilig de weg op!


        
06-48767641
Hulstwede 5, 2993GL Barendrecht, Nederland
Naar desktopsite gaan
WebMobi.nl
sc